• Darovanie krvi

          • Čo je v živote najcennejšie? Predsa  sám život a zdravie!

            Sme radi, že naši žiacu vedia, že DARCOVSTVO KRVI symbolizuje nezištnú pomoc nielen blízkym, ale komukoľvek kto to najviac potrebuje. Za ich výnimočný čin, darovanie krvi v rámci kampane VALENTÍNSKEJ KVAPKY KRVI dňa 23. 02. 2024 im  patrí veľká VĎAKA!!!

          • Hodina angličtiny netradične

          • Hodiny angličtiny už dávno nie sú len o práci s učebnicou a gramatikou, ale aj o objavovaní jazyka cez kultúrne aspekty. Kultúra každej krajiny neodmysliteľne zahŕňa aj jedlo. A čo by mohlo byť príznačnejšie pre Anglicko ako tradičné anglické raňajky?
            Preto si študenti 1.A, 2.skupina pripravili klobásky, toasty, vajíčka, fazuľky v paradajkovej omáčke, grilované šampiňóny, slaninku a paradajky. Nechýbali ani tradičné maslové sušienky a pomarančová marmeláda. K tomu si uvarili English breakfast tea a užívali si atmosféru raňajkovania ako v Anglicku. Takúto hodinu anglického jazyka si všetci naozaj vychutnali 😊
             

          • Mladý účtovník

          • 16. 2. 2024 sa na našej škole konalo školské kolo Mladý účtovník 2024. Zúčastnili sa ho naši šikovní maturanti, možno budúci účtovníci v praxi.

             

          • 2% z dane

          • Vážení rodičia, priatelia školy,

            pomôžte aj Vy nasmerovať 2 % daní na náš Neinvestičný fond pri Obchodnej akadémii Imricha Karvaša Bratislava.

            Dovoľte poďakovať sa Vám aj takto za Vašu doterajšiu všestrannú podporu našej školy a jej aktivít. Aj vďaka Vášmu ústretovému postoju sa nám stále viac darí pripravovať pre našich žiakov kvalitné podmienky a prostredie na vzdelávanie, záujmovú činnosť a úspešnú prípravu do života.

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácií, ako je aj náš neinvestičný fond. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Finančné prostriedky získané z 2 % budú použité na skvalitnenie výchovno - vzdelávacieho procesu na škole a skvalitnenie vybavenia školy.  

            ĎAKUJEME:)

            Viac informácií nájdete tu:

            https://oaikba.edupage.org/percenta2/

          • Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu!

          • Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia, o podobe ktorej rozhodli sami študenti. Tento školský rok prichádza obohatená o nové produkty, farby a eko oblečenie. Jej náhľad vidíte nižšie a je možné si ju aktuálne zaobstarať v našom e- shope: https://www.kraloveskoly.cz/oaikba/

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 19.2. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť nový kúsok so školským logom!  

            (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)