• Štastné a veselé Vianoce všetkým praje OAIKBA:)

          • Aj my sme sa pripravovali na Vianoce! V predvianočnom čase sme si zašportovali, navšívili hokej na Slovane, porozdávali darčeky a pripravili "vianočný punč". Užili sme si  predsviatočný čas bez učenia,  tak trochu inak, neformálne. Podebatovali  sme s učiteľmi, aj navzájom na rôzne témy, zahrali sa spoločenské hry, z recyklovaných materiálov vyrábali ozdoby (v spolupráci so spoločnosťou ADEL,https://www.adelslovakia.org/ ). Jednoducho sme si užili spoločné, veselé  chvíle. Už teraz sa tešíme, že sa v zdraví a s novou energiou stretneme v Novom roku 2024:)

          • Rýchle prsty - súťaž v spracovaní textu na PC

          • V réžii Ing. Zuzany Bartalovej a PaedDr. Ronalda Pódu sa uskutočnila súťaž Rýchle prsty - súťaž v spracovaní textu na PC.  Naši najlepší študenti v tejto súťaži boli odmenení v 2 kategóriách:

            10-minútový odpis na rýchlosť: 1. miesto Patrik Rebro (V. D), 2. miesto Anna Stahoňová (V. D), 3. miesto Simona Synáková (IV. E),

            odpis na presnosť v ATF programe: 1. miesto Lucia Ichmannová (IV. AF), 2. miesto Janka Horváthová (IV. E), 3. miesto Teo Fabrici (III.E).

            Tešíme sa z pekných výkonov a víťazom srdečne gratulujeme:)

          • Exkurzia Viedeň

          • Dňa 13.12. 2023 sa naši žiaci  zúčastnili exkurzie do Viedne. Navštívili Prírodovedecké múzeum a poobede si užili atmosféru vianočných trhov na Radničnom námestí

          • Exkurzia LKW Walter

          • Naši štvrtáci  12.12.2023 navštívili našu partnerskú firmu LKW Walter vo Viedni. Dozvedeli sa priamo na mieste o fungovaní úspešnej logistickej firmy, najväčšej v Európe. Veríme, že im získané poznatky pomôžu v rozhodovaní sa o budúcom profesnom zameraní.

          • Deň otvorených dverí - zmena!!!

          • Na prvom mieste je pre nás bezpečnosť našich súčasných, aj budúcich žiakov, preto sme sa rozhodli Deň otvorených dverí  v našej škole preložiť (namiesto 7.12.2023) na 11. január 2024.  Za pochopenie ďakujeme a tešíme sa na VÁS neskôr.

          • Medzinárodný veľtrh cvičných firiem

          • Tento rok sa naše 4 cvičné firmy opäť zúčastnili na Medzinárodnom veľtrhu CF, ktorý sa konal v Bratislave 29.-30. novembra 2023. Už tradične obsadili popredné miesta v jednotlivých súťažiach a  ako pilotná škola  sme obdržali ocenenie pri príležitosti 25. výročia cvičných firiem

            Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) v spolupráci so Slovenským centrom cvičných firiem (SCCF)  vyhlásil súťaž „JUPOV 2023“(Juniorské podnikateľské vzdelávania) – podnikavosť mladých / rozvoj podnikavosti – Enterpreneurship / business“.

            V rámci JUPOV súťaží získala cvičná firma Travel Surprise, IV.D trieda, tieto ceny:

            1. miesto za najlepšie logo so sloganom

            1. miesto za najlepší instagram post

            2. miesto v kategórii absolútny víťaz JUPOV.

            Cvičná firma Royal Athletic Complex získala 3. miesto za najlepší reklamný šot.

            Projekt Pošlime klastre do školy trval od júna do októbra 2023. Žiaci IV. E (najmä Laura Kocúrová, Simona Synáková a Matúš Varga) počas projektu vypracovali podnikateľský zámer a pripravili video pre HEMP CLUSTER. Tento projekt bol predstavený aj širokej verejnosti, ktorá mohla o ňom hlasovať. Tu vyslovujeme veľkú vďaku za všetky odoslané hlasy, ktoré prispeli k umiestneniu medzi všetkými zúčastnenými školami - obsadili sme 3. miesto (vyhlásené na Medzinárodnom veľtrhu CF).