• MODRÝ GOMBÍK

          • Zbierka MODRÝ GOMBÍK 2023 je venovaná deťom, ktoré žijú v krajinách, kde zúria vojny alebo ich pustošia prírodné katastrofy.

            Tešíme sa, že aj naša škola sa zapojila do tejto zbierky, ktorú zorganizovali študenti Školského parlamentu OAIKBA pod záštitou UNICEF a pomohli tak podporiť dobrú vec. Každý príspevok pomôže zlepšiť duševné zdravie nielen deťom žijúcim v humanitárnych krízach, ale aj deťom na Slovensku. 

            Ďakujeme za všetky príspevky, len vďaka vám dokážeme pomáhať deťom, ktoré to potrebujú 🕊️💙🔵.

          • Čestná stráž OS SR u nás:)

          • Naši žiaci mali možnosť vidieť priamo v škole  ukážky prehliadky Čestnej stráže OS SR. Tiež si mohli vyskúšať oblečenie a dozvedieť sa viac o práci OS SR.  Ďakujeme za nové poznatky a obohatenie bežného študentského dňa:)

          • Školská kolekcia

          • Dobrý deň všetkým!


            Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu!


            Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia. O jej podobe pomohli rozhodnúť sami žiaci, jej náhľad vidíte nižšie a je možné si ju aktuálne opäť zaobstarať v našom e- shope: https://www.kraloveskoly.cz/oaikba/ 

             

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 29.5. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť svoj kúsok zo školskej kolekcie!  


            (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)

              
            S pozdravom a prianím krásneho dňa 

            vedenie školy